< Tornar

Penjoll Glow · Peridot

 285

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Joia feta a mà
 • Or groc de 18 ct
 • 1 Peridot natural:
  • Talla Heptagonal (exclusiva de Roosik&C0)
  • Pes total: 0,50 ct
  • Color Verd Olivat
  • Puresa “Clean”
 • Ideal per a combinar-lo amb anells i arracades de la mateixa serie

> Descripció

PENJOLL D’OR AMB PERIDOT HEPTAGONAL

Una joia única i exclusiva de Roosik&Co gràcies a la talla heptagonal de la seva pedra preciosa, dissenyada per Jordi Rosich. L’Heptastone és una pedra tallada en 7 costats, que aconsegueix una reflexió de la llum totalment diferent i bella respecte les altres talles. En aquest cas, Jordi Rosich -joier, clavador, gemmòleg i dissenyador de Roosik&Co-, combina el Peridot verd heptagonal amb l’or groc. Sol o en una divertida combinació amb d’altres models i colors, el penjoll Glow és un valor segur que agradarà a tot tipus de dona. Ideal també si es conjunta amb les arracades i anells de la mateixa col·lecció.

 

Ref: PE18.B1.PE.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.

Peridot

El peridot és una de les gemmes anomenades "idiocromàtiques", és a dir, que es troben sempre en un mateix i únic color a la natura, a diferència de la majoria de gemmes, que adopten colors diferents en funció de les substàncies secundàries presents al mineral. És d'un color verd llimona. Els antics egipcis l'anomenaven "la joia del sol", i l'extreien de l'illa de Zabargad, al Mar Roig; de fet, es diu que era la pedra preciosa preferida de Cleòpatra. El viu i fresc color del peridot fa que sigui una gemma idònia per a les joies de la col·lecció Blossom de Roosik&Co.

contact us
Tens dubtes?