< Tornar

Penjoll Pétite Loord · Quars Fumat

 315

Altres models

> Detalls

 • Penjoll fet a mà
 • Or groc de 18 ct
 • Diàmetre Heptàgon: 4mm
 • 1 Quars Fumat natural:
  • Talla Pera
  • Pes total: 0,64 ct
  • Color marró
  • Puresa “Clean”

> Descripció

PENJOLL AMB QUARS FUMAT I HEPTÀGON D’OR GROC

En aquest penjoll d’or de la col·lecció Heptasik, Jordi Rosich proposa una interpretació del motiu “Heptàgon” -la icona de Roosik & Co. La petita figura de 4mm de diàmetre destaca per la seva bellesa geomètrica i la puresa de les línies, dibuixades amb precisió. S’acompanya d’una pedra preciosa, un sofisticat quars fumat que li aporta el toc just de color. Treballat en or groc,  la versatilitat d’aquesta peça la fa un complement bàsic, de gran elegància i naturalitat.

 

ref: PE18.H4.QF.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.

Quars Fumat

Els elegants i sobris tons fumats del marró o grisós són els que caracteritzen el quars fumat, una varietat de quars -un dels minerals més abundants a l'escorça terrestre-. Entre els usos històrics d'aquesta gemma, resulta curiós saber que els tradicionals kilts escocesos es tancaven amb agulles adornades amb quars fumat. De fet, l'ús en joieria és relativament recent, per bé que es tracta d'una gemma que té moltes possibilitats i pot aportar refinament i sofisticació a qualsevol joia, com en alguns conjunt d'arracades i braçalet de la col·lecció Blossom de Roosik&Co.