< Tornar

Penjoll Pétite Loord · Citrí

 315

Altres models

> Detalls

 • Penjoll fet a mà
 • Or groc de 18 ct
 • Diàmetre Heptàgon: 4mm
 • 1 Citrí natural:
  • Talla Pera
  • Pes total: 0,64 ct
  • Color groc – taronja
  • Puresa “Clean”

> Descripció

PENJOLL AMB QUARS CITRÍ I HEPTÀGON D’OR GROC

En aquest penjoll d’or de la col·lecció Heptasik, Jordi Rosich proposa una interpretació del motiu “Heptàgon” -la icona de Roosik & Co. La petita figura de 4mm de diàmetre destaca per la seva bellesa geomètrica i la puresa de les línies, dibuixades amb precisió. S’acompanya d’una pedra preciosa, un alegre citrí ataronjat que li aporta el toc just de llum i color. Treballat en or groc, però també possible en or rosa o blanc, la versatilitat d’aquesta peça la fa un complement bàsic, de gran elegància i naturalitat.

ref: PE18.H4.CI.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Citrí

Del francès citron, que vol dir llimona, el citrí és una gemma de color groc de la família del quars. Pot adquirir un ampli registre de tonalitats, des d'un groc molt pàl·lid fins a colors com el cafè ataronjat i fins i tot els daurats; així com talles molt diverses. A Roosik&Co. s'utilitza sobretot en la col·lecció Blossom, on els seus tons groguens aporten frescor i vivacitat a les joies. A l'Antiguitat s'associava al planeta Mercuri, i a l'Edat Mitja es considerava el citrí com un talismà contra els problemes de la pell; avui és una pedra vinculada a l'èxit i la prosperitat.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.

contact us
Tens dubtes?