< Tornar

Penjoll Pétite Loord · Ametista verda

Col·lecció Heptasik

 315

Altres models

> Detalls

 • Penjoll fet a mà
 • Or groc de 18 ct
 • Diàmetre Heptàgon: 4mm
 • 1 Ametista natural:
  • Talla Pera
  • Pes total: 0,64 ct
  • Color verd clar
  • Puresa “Clean”

> Descripció

PENJOLL AMB AMETISTA VERDA I HEPTÀGON D’OR GROC

En aquest penjoll d’or de la col·lecció Heptasik, Jordi Rosich proposa una interpretació del motiu “Heptàgon” -la icona de Roosik & Co. La petita figura de 4mm de diàmetre destaca per la seva bellesa geomètrica i la puresa de les línies, dibuixades amb precisió. S’acompanya d’una pedra preciosa, una subtil ametista verda que li aporta el toc just de llum i color. Treballat en or groc, però també possible en or rosa o blanc, la versatilitat d’aquesta peça la fa un complement bàsic, de gran elegància i naturalitat.

 

ref: PE18.H4.AV.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Ametista

L'ametista és una varietat de quars coneguda pel seu característic color violeta, que pot ser més o menys fosc -la Siberiana, per exemple, és el nom que rep l'ametista quan presenta reflexos vermells, i és la varietat més apreciada-. És una gemma que ja es treballava en joieria en temps de l'Antic Egipte i que ha estat assimilada al poder: era una de les preferides de Caterina la Gran de Rússia i sovint les solen lluir en anells molts bisbes i cardenals. A Roosik&Co. s'utilitza per a col·leccions de tendència, tant en penjolls com en arracades o braçalets.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.