< Tornar

Penjoll Glow · Citrí

 400

> Detalls

 • Joia feta a mà
 • Or groc de 18 ct
 • 1 Citrí Natural:
  • Talla Heptagonal (exclusiva de Roosik&C0)
  • Pes total: 0,50 ct
  • Color Taronja Brandy
  • Puresa “Clean”
 • Disponible en or rosa i or blanc
 • Cadena or 18ct a 40 cm
 • Ideal per a combinar-lo amb anells i arracades de la mateixa serie

> Descripció

PENJOLL D’OR AMB CITRÍ HEPTAGONAL

Una joia única i exclusiva de Roosik&Co gràcies a la talla heptagonal de la seva pedra preciosa, dissenyada per Jordi Rosich. L’Heptastone és una pedra tallada en 7 costats, que aconsegueix una reflexió de la llum totalment diferent i bella respecte les altres talles. En aquest cas, Jordi Rosich -joier, clavador, gemmòleg i dissenyador de Roosik&Co-, combina el Citrí heptagonal amb l’or groc. Sol o en una divertida combinació amb d’altres models i colors, el penjoll Glow és un valor segur que agradarà a tot tipus de dona. Ideal també si es conjunta amb les arracades i anells de la mateixa col·lecció.

Ref: PE18.B1.CI.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Citrí

Del francès citron, que vol dir llimona, el citrí és una gemma de color groc de la família del quars. Pot adquirir un ampli registre de tonalitats, des d'un groc molt pàl·lid fins a colors com el cafè ataronjat i fins i tot els daurats; així com talles molt diverses. A Roosik&Co. s'utilitza sobretot en la col·lecció Blossom, on els seus tons groguens aporten frescor i vivacitat a les joies. A l'Antiguitat s'associava al planeta Mercuri, i a l'Edat Mitja es considerava el citrí com un talismà contra els problemes de la pell; avui és una pedra vinculada a l'èxit i la prosperitat.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.