< Tornar

Penjoll Script · Ametista

Col·lecció Script

 315

> Detalls

 • Penjoll fet a mà
 • Or rosa de 18 ct
 • 1 Ametista Natural:
  • Talla Pera
  • Pes total: 0,65 ct
  • Color: violeta
  • Puresa: inclusions típiques de les ametistes naturals
 • Disponible en or rosa i or blanc
 • Cadena d’or de 18 ct a 40 cm

> Descripció

PENJOLL INICIAL D’OR ROSA AMB AMETISTA NATURAL

Una ametista d’un penetrant color violeta és la pedra preciosa triada per a il·luminar la inicial F en aquest penjoll de la col·lecció Script de Roosik & Co. Les peces d’aquesta col·lecció es composen personalment pe a cada client, que tria la inicial del penjoll però també la pedra de color amb què se sent més identificat: un citrí, una ametista, un quars fumat, etc. Disponible en or blanc, groc i rosa, el penjoll Script és un regal idoni per la finalització d’uns estudis, pels primers èxits professionals, per un aniversari especial, i un llarg etcètera.

 

ref:PE16.B10.A.OR

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Ametista

L'ametista és una varietat de quars coneguda pel seu característic color violeta, que pot ser més o menys fosc -la Siberiana, per exemple, és el nom que rep l'ametista quan presenta reflexos vermells, i és la varietat més apreciada-. És una gemma que ja es treballava en joieria en temps de l'Antic Egipte i que ha estat assimilada al poder: era una de les preferides de Caterina la Gran de Rússia i sovint les solen lluir en anells molts bisbes i cardenals. A Roosik&Co. s'utilitza per a col·leccions de tendència, tant en penjolls com en arracades o braçalets.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.