< Tornar

Penjoll Biggie · Rosa

Col·lecció Heptasik

 715

> Detalls

  • Joia feta a mà
  • Or rosa de 18 ct
  • Diàmetre Heptàgon: 38mm
  • Disponible en or groc i or blanc

> Descripció

PENJOLL D’OR ROSA AMB MOTIU HEPTÀGON DE 38 MM

En aquest penjoll de la col·lecció Heptasik de Roosik&Co, Jordi Rosich proposa una interpretació del motiu Heptàgon -la icona corporativa de la marca de joieria d’autor- amb la màxima pulcritud de plantejaments. La bellesa de la geometria és la protagonista absoluta d’aquesta peça, que destaca per la puresa del seu disseny, en què Rosich dibuixa amb precisió el perímetre de l’Heptàgon. Treballat en or rosa, però també possible en or groc, la versatilitat d’aquesta peça la fa un complement de gran personalitat i estil tant per a looks casual com en propostes de vestir més formals.

 

ref: PE17.H2.OR

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.