< Tornar

Penjoll One · Rosa

Col·lecció Heptasik

 350

> Detalls

  • Penjoll fet a mà
  • Or rosa de 18 ct
  • Diàmetre Heptàgon: 16 mm
  • Disponible en or groc i or blanc.

> Descripció

PENJOLL D’OR ROSA AMB MOTIU HEPTÀGON

El motiu Heptàgon és la icona corporativa de la marca de joieria d’autor Roosik&Co. A la col·lecció Heptasik, Jordi Rosich -dissenyador i autor de les joies de Roosik&Co- ha fet del motiu Heptàgon l’eix central de la col·lecció. En aquest penjoll, Rosich ha plantejat l’Heptàgon a la inversa, en subjectar-lo, de forma molt original, des de dos dels seus vèrtexs. Aquesta decisió converteix aquest penjoll en un complement molt especial i un punt atrevit, que encaixarà perfectament amb una dona contemporània. El penjoll d’or rosa amb motiu Heptàgon de 15 mm. es treballa també en or groc.

 

ref: PE16.H1.OR

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.