< Tornar

Penjoll One

 350

> Detalls

  • Joia feta a mà
  • 1.45 grams d’or groc de 18 ct
  • Mida heptàgon: 16 mm
  • Disponible en or rosa i or blanc.

> Descripció

PENJOLL HEPTASIK D’OR GROC AMB MOTIU HEPTÀGON DE 16 MM

El motiu Heptàgon és la icona corporativa de la marca de joieria d’autor Roosik&Co. A la col·lecció Heptasik, Jordi Rosich -dissenyador i autor de les joies de Roosik&Co.- ha fet del motiu Heptàgon l’eix central de la col·lecció. En aquest penjoll, Rosich ha plantejat l’Heptàgon a la inversa, en subjectar-lo, de forma molt original, des de dos dels seus vèrtexs. Aquesta decisió converteix aquest penjoll en un complement molt especial i un punt atrevit, que encaixarà perfectament amb una dona contemporània. El penjoll d’or groc amb motiu Heptàgon de 16 mm. es treballa en or groc i rosa.

 

ref: PE16.H1.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.