< Tornar

Penjoll Double Heptasik

 595

> Detalls

  • Penjoll fet a mà
  • Or groc de 18 ct
  • Disponible en or rosa i or blanc.

> Descripció

PENJOLL D’OR GROC HEPTÀGON DOBLE

Un penjoll treballat en or groc que mostra la creativitat de Jordi Rosich, en aquest cas, per crear una joia que té una gran força visual. Dos heptàgons de mides diferents s’entrellacen en el punt central d’aquest penjoll. La rotunditat de la geometria crea un efecte impactant, a l’hora que el joc entre els dos heptàgons aporta un punt de dinamisme a aquesta joia tan actual, ideal per a una dona contemporània i amant del disseny més audaç.

 

ref: PE17.H1.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.