< Tornar

Penjoll Lilium · Rose

 525

> Detalls

 • Polsera feta a mà
 • Or rosa de 18 ct
 • 4 Diamants naturals:
  • Talla brillant
  • Pes total: 0,12 ct
  • Color: E
  • Puresa: VVS2
  • Triple excel·lència (talla, simetria i poliment)

> Descripció

PENJOLL D’OR ROSA I DIAMANTS

Quatre diamants, un d’ells més gran que els altres, composen aquesta figura que evoca les fulles obertes d’un lliri. La simplicitat de la concepció en el disseny d’aquest motiu contrasta amb l’efecte que crea, que fa pensar en l’exuberància de les flors més vistoses. En aquesta ocasió, Roosik & Co. el planteja com a penjoll, de manera que el motiu adquireix una centralitat total en l’escot. La sèrie Lilium es completa amb altres peces que es poden combinar -arracades, anell, braçalet-, creant un conjunt de gran personalitat i atractiu.

 

ref: PE17.E1.OR

Productes relacionats

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Diamants

El diamant és un dels minerals més preuats del món, El nom deriva del grec ἀδάμας (adámas), que vol dir justament "inalterable", una de les qualitats que li donen valor, ja que és el material natural més dur que es coneix. És, amb tota probabilitat, la pedra preciosa més dotada de significació simbòlica: una joia amb diamants esdevé una peça icònica i única per al qui la rep. Jordi Rosich escull personalment els diamants per als solitaris i els anells de compromís de la col·lecció Eternal de Roosik&Co., i només utilitza diamants de fora de zones en conflicte i certificats pel GIA (Gemological Institute of America) quan són superiors a 0,25 quirats.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.