< Tornar

Penjoll Leaf · Espinela

 315

> Detalls

 • Penjoll fet a mà
 • Cadena d’or groc de 18 ct
 • 1 Espinela natural:
  • Talla Rosa
  • Color: rosa clar
  • Pes total: 0,30ct
  • Puresa: Clean

> Descripció

PENJOLL D’OR GROC I ESPINELA ROSA

Una espinela rosa de 0.30ct (apròx) d’un serè color rosat encarna l’evocació del món de la natura en aquest penjoll d’or groc de la col·lecció Blossom de Roosik&Co. La immensa diversitat de colors i matisos de les flors ha inspirat Jordi Rosich -joier, clavador i gemmòleg- en el disseny d’aquesta col·lecció que és alegre, vivificant i molt portable. Com aquest penjoll, que combina el granat rosa amb una cadena delicada d’or groc, que completarà qualsevol conjunt en què hi tinguin presència els daurats, els colors terra o fins i tot un estampat amb tons vermellosos.

 

ref: PE16.B1.E.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.