< Tornar

Penjoll Bloom · Sky

 515

> Detalls

 • Penjoll fet a mà
 • Or blanc de 18 ct
 • 1 Topazi natural:
  • Talla Rosa d’Holanda
  • Pes total: 3,5 ct apròx.
  • Color “Sky” blau clar
  • Puresa: inclusions típiques dels topazis naturals

> Descripció

PENJOLL D’OR BLANC I TOPAZI BLAU

L’originalitat d’aquest penjoll de la col·lecció Blossom Bud de Roosik&Co. rau en la forma en què la cadena s’uneix a la muntura on descansa el topazi. Tal com s’aprecia en la imatge, les dues parts de la cadena es troben molt abans del penjoll, deixant que el topazi quedi suspès d’un sola línia de cadena. Aquest disseny de Jordi Rosich multiplica el protagonisme de la pedra preciosa, que brilla sola i netament sobre l’escot. Es tracta d’una joia que Roosik&Co. ofereix també en or groc o rosa en combinació amb altres gemmes naturals, com granats, peridots, ametistes, etc.

 

ref:PE16.B4.TZ.OB

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Blanc

L'or blanc adquireix el seu color com a resultat d'un aliatge entre l'or groc i algun metall blanc, com ara la plata, combinats en percentatges diversos; Roosik&Co. utilitza preferentment pal·ladi per aconseguir un acabat més blanc. Es tracta d'un metall molt utilitzat en la tradició joiera ja que manté les mateixes qualitats de l'or groc en quant a la facilitat per al treball de les peces. Harmonitza d'una forma molt elegant amb tot tipus de pedres, però especialment amb els diamants, raó per la qual a Roosik&Co. s'utilitza molt per a anells de compromís i solitaris, però també en penjolls i arracades, tant de la col·lecció Eternal com Blossom.

Topàs Blau

El topazi es troba en diferents coloracions -verd, groc, vermell, rosat, daurat...- i també en blau, que és sens dubte el color més popular d'aquesta pedra. Tanmateix, aquesta tonalitat és difícil de trobar: alguns dels dipòsits més importants es troben a Anglaterra (Cornwall), Escòcia i Irlanda del Nord. Es tracta d'una gemma molt dura, però cal protegir-la dels cops perquè es pot dividir amb un sol cop, igual que un diamant. Els tons de blau profund del topazi blau transmeten profunditat a les joies on s'utilitza, i tal vegada és per això que és una de les pedres preferides. A Roosik&Co. es treballa amb topazi blau en arracades, anells o penjolls.