< Tornar

Penjoll Slender · Aqua

 595

> Detalls

 • Penjoll fet a mà
 • Cadena d’or blanc de 18 ct
 • 1 Aiguamarina natural:
  • Talla Rosa
  • Color: blau cel
  • Pes total: 0,58ct
  • Puresa: Clean
 • 4 Diamants natural:
  • Talla Brillant
  • Color: E
  • Puresa:VVS

> Descripció

PENJOLL D’OR BLANC, AIGUAMARINA I DIAMANTS

La proposta de disseny de penjoll Blossom Slender de Roosik&Co. es planteja en aquesta ocasió en una combinació d’or blanc, aiguamarina i diamants amb talla brillant. El color d’argent de l’or blanc combina perfectament amb la lluminositat dels diamants, que es disposen en parelles a banda i banda de la pedra central, una aiguamarina. L’or blanc li dóna a aquest collaret un aire molt elegant i alhora discret, per bé que el seu original disseny ressalta i dóna vida a l’escot d’una dona actual, que sap apreciar els complements de qualitat.

 

ref: PE16.B2.AI.OB

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Aiguamarina

El color de l'aigua de mar dóna nom a aquesta pedra preciosa, una varietat del beril que pren coloracions verdoses o d'un to blavós, que augmenten el valor de la pedra com més saturació presenta. És fàcil entendre, degut al nom i el color d'aquesta pedra, com antigament havia estat considerada un talismà pels mariners, que la solien dur a sobre contra el mareig i les tempestes. La duresa de l'aiguamarina permet una àmplia diversitat de talles, per bé que les més habituals són la talla maragda o brillant amb formes allargades o rectangulars, com algunes arracades i anells de Roosik&Co.

Diamants

El diamant és un dels minerals més preuats del món, El nom deriva del grec ἀδάμας (adámas), que vol dir justament "inalterable", una de les qualitats que li donen valor, ja que és el material natural més dur que es coneix. És, amb tota probabilitat, la pedra preciosa més dotada de significació simbòlica: una joia amb diamants esdevé una peça icònica i única per al qui la rep. Jordi Rosich escull personalment els diamants per als solitaris i els anells de compromís de la col·lecció Eternal de Roosik&Co., i només utilitza diamants de fora de zones en conflicte i certificats pel GIA (Gemological Institute of America) quan són superiors a 0,25 quirats.

Or Blanc

L'or blanc adquireix el seu color com a resultat d'un aliatge entre l'or groc i algun metall blanc, com ara la plata, combinats en percentatges diversos; Roosik&Co. utilitza preferentment pal·ladi per aconseguir un acabat més blanc. Es tracta d'un metall molt utilitzat en la tradició joiera ja que manté les mateixes qualitats de l'or groc en quant a la facilitat per al treball de les peces. Harmonitza d'una forma molt elegant amb tot tipus de pedres, però especialment amb els diamants, raó per la qual a Roosik&Co. s'utilitza molt per a anells de compromís i solitaris, però també en penjolls i arracades, tant de la col·lecció Eternal com Blossom.