< Tornar

Penjoll Pétite

 275

> Detalls

  • Joia feta a mà
  • Or groc de 18 ct
  • Diàmetre de l’heptàgon: 6mm
  • Disponible en or blanc i or rosa, per encàrrec
  • Possibilitat d’afegir-hi una pedra preciosa

> Descripció

PENJOLL HEPTÀGON EN OR GROC

Una petita joia. En aquest penjoll de la col·lecció Heptasik, Jordi Rosich proposa una interpretació del motiu “Heptàgon” -la icona de Roosik&Co. La petita figura de 6mm de diàmetre destaca per la seva bellesa geomètrica i la puresa de les línies, dibuixades amb precisió. Treballat en or groc, però també possible en or rosa o blanc, la versatilitat d’aquesta peça la fa un complement bàsic, de gran elegància i subtilesa, tant per a looks casual com en propostes de vestir més formals.

Ref: PE18.H1.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.