< Tornar

Penjoll Square · Topazi

 475

> Detalls

  • Penjoll fet a mà
  • Cadena d’or groc de 18 ct
  • 1 Topazi natural:
    • Talla: Maragda
    • Color: blau intens “Swiss”
    • Puresa: Inclusions típiques dels topazis naturals

> Descripció

PENJOLL AMB TOPAZI EN TALLA MARAGDA EN OR GROC

El color vivaç del topazi es presenta de forma molt especial en aquest penjoll de la col·lecció Square de Roosik&Co. Les línies rectes de la gemma natural, en una original talla maragda, estan finament subjectades per quatre grapes gairebé imperceptibles. La delicadesa del treball del joier dóna a aquesta peça un aspecte molt minimalista i actual. Amb la versatilitat de la col·lecció Square, aquest penjoll aportarà un punt de sofisticació i color a qualsevol estilisme.

 

ref:PE17.B3.TZ.OG

 

Productes relacionats

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.

Topàs Blau

El topazi es troba en diferents coloracions -verd, groc, vermell, rosat, daurat...- i també en blau, que és sens dubte el color més popular d'aquesta pedra. Tanmateix, aquesta tonalitat és difícil de trobar: alguns dels dipòsits més importants es troben a Anglaterra (Cornwall), Escòcia i Irlanda del Nord. Es tracta d'una gemma molt dura, però cal protegir-la dels cops perquè es pot dividir amb un sol cop, igual que un diamant. Els tons de blau profund del topazi blau transmeten profunditat a les joies on s'utilitza, i tal vegada és per això que és una de les pedres preferides. A Roosik&Co. es treballa amb topazi blau en arracades, anells o penjolls.