< Tornar

Penjoll Slender · Granat Verd

 595

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Penjoll fet a mà
 • Cadena d’or groc de 18 ct
 • 1 Granat natural:
  • Talla Rosa
  • Color: verd
  • Pes total: 0,58ct
  • Puresa: Clean
 • 4 Diamants natural:
  • Talla Brillant
  • Color: E
  • Puresa:VVS

> Descripció

PENJOLL AMB GRANAT VERD I DIAMANTS EN OR GROC

Un disseny de Jordi Rosich per a la sèrie Slender de la col·lecció Blossom. Dues parelles de diamants amb talla brillant es disposen a banda i banda de la peça central d’aquesta joia, un granat verd amb talla rosa. Una cadena d’or groc enllaça les cinc peces d’aquest penjoll i aporta un viu contrast que dóna energia i vitalitat a aquesta joia de la col·lecció més colorista de Roosik & Co. Un disseny disponible també en or blanc o rosa en combinació amb altres gemmes naturals, com safirs, peridots, ametistes, etc.

 

ref:PE16.B2.GG.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Diamants

El diamant és un dels minerals més preuats del món, El nom deriva del grec ἀδάμας (adámas), que vol dir justament "inalterable", una de les qualitats que li donen valor, ja que és el material natural més dur que es coneix. És, amb tota probabilitat, la pedra preciosa més dotada de significació simbòlica: una joia amb diamants esdevé una peça icònica i única per al qui la rep. Jordi Rosich escull personalment els diamants per als solitaris i els anells de compromís de la col·lecció Eternal de Roosik&Co., i només utilitza diamants de fora de zones en conflicte i certificats pel GIA (Gemological Institute of America) quan són superiors a 0,25 quirats.

Granat

Per bé que el granat es pot trobar en gran varietat de colors -groc, taronja, cafè, negre, etc.-, és el color de roig robí el què ha donat més popularitat a aquesta gemma, que va estar terriblement de moda durant els segles XVIII i XIX a Europa -protagonitza moltes joies d'època victoriana-. Utilitzada com a pedra preciosa des de l'Edat del Bronze, és una pedra que pot durar molt de temps gràcies a la seva duresa, que permet, alhora, que es pugui tallar en una gran diversitat de formes. El viu color que presenta convida a utilitzar-lo en joies de tendència, com les creades per Jordi Rosich en la seva col·lecció Blossom.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.