< Tornar

Penjoll Nina Fruits

Col·lecció Blossom Nina

 200

> Descripció

PENJOLL BLOSSOM NINA FRUITS D’OR GROC I TURMALINES NATURALS

La sèrie Nina de Roosik&Co. ha estat pensada per Jordi Rosich, dissenyador i creador de la marca Roosik&Co., per iniciar les més joves de la família en la joieria d’autor. Aquesta sèrie parteix dels conceptes de la col·lecció Blossom -on les gemmes naturals de color tenen tot el protagonisme- i els adapta per tal de donar-los un aire juvenil, ple d’alegria i vivacitat. Nina presenta polseres i arracades, i també penjolls com aquest Blossom Nina Fruits, en què el conjunt de tres turmalines de color muntades en or groc pengen d’un actual cordó de color rosa.

 

ref: PE17.BN1-AUG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.

Turmalina

Les turmalines es troben en pràcticament tots els colors a la natura, des de la transparència gairebé absoluta fins el negre; tot i això, el color més apreciat en aquesta pedra és el verd, quan s'assembla al color de la maragda. Una de les característiques distintives de la turmalina és que la mateixa pedra presenta colors diferents en funció de la llum sota la qual es mira, amb una variabilitat captivadora i molt suggestiva. Per la seva gran versatilitat, Jordi Rosich treballa amb turmalines per crear una gran diversitat de joies, des d'arracades fins a penjolls i braçalets, especialment de la col·lecció Blossom.