< Tornar

Heptabike for Qhubeka · Rose

 345

Altres models

> Detalls

  • Penjoll fet a mà
  • Or rosa de 18 ct
  • Mides bicicleta: 22 mm x 12 mm
  • Beneficis destinats a Qhubeka

> Descripció

JOIES SOLIDÀRIES · PENJOLL D’OR ROSA AMB MOTIU HEPTÀGON

Jordi Rosich ha treballat a mà aquest penjoll solidari d’or rosa i amb el motiu d’una bicicleta amb rodes heptagonals en col·laboració amb l’entitat sense ànim de lucre Qhubeka. Qhubeka facilita bicicletes a les persones que tenen dificultats per arribar a les escoles, feines, supermercats, hospitals o per demanar ajuda en cas de desastres o emergències. Roosik & Co ofereix aquestes joies solidàries en or rosa, or blanc i or groc. Les rodes de la bicicleta són en realitat Heptàgons, el símbol icònic de la firma de joieria Roosik & Co. Sense dubte és una joia especial i original que enamorarà a una dona amant del ciclisme.

 

ref: PE18.CY.QH.OR

 

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.

contact us
Tens dubtes?