< Tornar

Heptabike for Qhubeka · White

 345

Altres models

> Detalls

  • Penjoll fet a mà
  • Or blanc de 18 ct
  • Mides bicicleta: 22 mm x 12 mm
  • Beneficis destinats a Qhubeka

> Descripció

JOIES SOLIDÀRIES · PENJOLL D’OR BLANC AMB MOTIU HEPTÀGON

Jordi Rosich ha treballat a mà aquest penjoll solidari d’or blanc i amb el motiu d’una bicicleta amb rodes heptagonals en col·laboració amb l’entitat sense ànim de lucre Qhubeka. Qhubeka facilita bicicletes a les persones que tenen dificultats per arribar a les escoles, feines, supermercats, hospitals o per demanar ajuda en cas de desastres o emergències. Roosik & Co ofereix aquestes joies solidàries en or blanc, or groc i or rosa. Les rodes de la bicicleta són en realitat Heptàgons, el símbol icònic de la firma de joieria Roosik & Co. Sense dubte és una joia especial i original que enamorarà a una dona amant del ciclisme.

 

ref: PE18.CY.QH.OB

 

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Blanc

L'or blanc adquireix el seu color com a resultat d'un aliatge entre l'or groc i algun metall blanc, com ara la plata, combinats en percentatges diversos; Roosik&Co. utilitza preferentment pal·ladi per aconseguir un acabat més blanc. Es tracta d'un metall molt utilitzat en la tradició joiera ja que manté les mateixes qualitats de l'or groc en quant a la facilitat per al treball de les peces. Harmonitza d'una forma molt elegant amb tot tipus de pedres, però especialment amb els diamants, raó per la qual a Roosik&Co. s'utilitza molt per a anells de compromís i solitaris, però també en penjolls i arracades, tant de la col·lecció Eternal com Blossom.