< Tornar

Esclava Heptasik

 1.195

> Descripció

ESCLAVA HEPTASIK D’OR GROC AMB MOTIU 

L’heptàgon és la figura icònica de la marca de joieria d’autor Roosik&Co., i és el motiu protagonista de la col·lecció Heptasik. En aquesta esclava, l’heptàgon assoleix un protagonisme absolut en presentar-se en una sèrie lligada que dona la volta al canell. La unió entre els petits heptàgons està realitzada amb una gran delicadesa, de manera que el conjunt respira una fusió harmònica de gran impacte visual. L’esclava conjunta molt bé amb els anells i les arracades d’aquesta mateixa col·lecció que utilitzen igualment el motiu de l’heptàgon com a figura central, creant una imatge molt contemporània.

ref: E17.H1_AUG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.

contact us
Tens dubtes?