< Tornar

Penjoll Ruby “1” · Robí

Col·lecció Heptasik

 390

Altres models

> Detalls

 • Joia feta a mà
 • Or groc de 18 ct
 • 1 robí natural:
  • Talla brillant
  • Pes total: 0,06 ct
  • Color: vermell intens
  • Puresa: clean, inclusions típiques dels robins naturals
 • Disponible amb d’altres pedres precioses

> Descripció

PENJOLL D’OR GROC AMB ROBÍ

En aquest penjoll, un preciós robí d’un vermell intens s’embolcalla d’un heptàgon d’or, la figura icònica de Roosik & Co. Una peça de joieria subtil i original per a dur-la cada dia i que alhora estarà a l’alçada de les ocasions més especials. Es pot dur sol o també combinat amb d’altres penjolls de la mateixa col·lecció amb diferent pedra preciosa: maragda, aiguamarina, safir rosa, safir groc, safir blau i diamant. També es treballa amb 3 i 5 heptàgons i disposem de les polseres per a fer un bonic conjunt.

Ref: PE17.H4.R.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.

Rubí

El vermell intens és el color s’associa al robí. És el mineral més dur després del diamant, i juntament amb el diamant, el safiri la maragda, és una de les quatre pedres precioses més importants del món. La intensitat del color vermell vellutat que té cada pedra és el que defineix el valor d’un robí. El carisma d’aquesta pedra fa que Jordi Rosich l’utilitzi per a joies d’alt contingut simbòlic, com les de la col·lecció Eternal.