< Tornar

Collaret String

Col·lecció Heptasik

 895

> Detalls

  • Joia feta a mà
  • Or groc de 18 ct

> Descripció

COLLARET D’OR GROC AMB MOTIU HEPTÀGONS

En aquest collaret llarg, els heptàgons icònics de Roosik & Co es col·loquen de manera espontània, aportant frescor i dinamisme a la peça. Així, trobem figures geomètriques que col·lisionen i es fonen entre elles i d’altres que juguen amb les seves diferents mides.

És un collaret amb personalitat per a dur-lo sol, perfecte per a dur amb jerseis de coll alt. També quedarà molt bé si el duem combinat amb d’altres peces de la col·lecció Heptasik, com la polsera String o les arracades One o Magnetik.

Ref: PE19.H1.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.