< Tornar

Penjoll Emerald “1” · Maragda

Col·lecció Heptasik

 390

Altres models

> Detalls

 • Collaret fet a mà
 • Or groc de 18 ct
 • 1 maragda natural:
  • Talla brillant
  • Pes total: 0,06 ct
  • Color: verd
  • Puresa: clean, inclusions típiques de les maragdes naturals
 • Disponible amb d’altres pedres precioses

> Descripció

PENJOLL D’OR GROC AMB MARAGDA

En aquest penjoll, una preciosa maragda d’un verd intens s’embolcalla d’un heptàgon d’or, la figura icònica de Roosik & Co. Una peça de joieria subtil i original per a portar-la cada dia i que alhora estarà a l’alçada de les ocasions més especials. Es pot dur sol o també combinat amb d’altres penjolls de la mateixa col·lecció amb diferent pedra preciosa: robí, aiguamarina, safir rosa, safir groc, safir blau i diamant. També es treballa amb 3 i 5 heptàgons i disposem de les polseres per a fer un bonic conjunt.

Ref: PE17.H4.M.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Maragda

El verd exuberant de la maragda ha despertat emocions des de l’antiguitat. El seu nom prové de l'antiga paraula grega pel color verd, "smaragdus". Plini el Vell de Roma va descriure la maragda en la seva història natural, publicada al segle I dC: "... res de verds més verds" era el seu veredicte. Va descriure l'ús de la maragda pels lapidaris primerencs, que "no tenen millor mètode per restaurar els seus ulls que mirant la maragda, el seu color suau i verd reconfortant i eliminant el seu cansament i la seva lassitud". alleujar l'estrès i la tensió ocular. Una de les pedres preferides amb el Peridot verd de Cleòpatra.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.