< Tornar

Collaret Cuddle · Lush

 2.155

Fora d'estoc

> Detalls

 • Collaret fet a mà
 • Or rosa de 18 ct
 • 16 Turmalines naturals:
  • Talla Rodona
  • Color: roses i verds
  • Puresa: inclusions típiques de les turmalines naturals.
 • 5 Diamants naturals:
  • Talla Brillant
  • Color: E
  • Puresa: VVS1
 • Disponible en or groc i or blanc sota comanda
 • Disponible en diferents combinacions de gemmes i colors.

> Descripció

COLLARET AMB DIAMANTS I TURMALINES NATURALS EN OR ROSA

Una de les joies de Roosik&Co. on la creativitat del dissenyador Jordi Rosich s’expressa amb més vehemència. En aquesta joia, el concepte del collaret es redueix a l’essència: una peça que embolcalla el coll amb delicadesa i es presenta sobre l’escot amb naturalitat. Jordi Rosich realitza aquesta joia per encàrrec, i ajusta les proporcions i cadència del collaret a les formes personals de cada dona, per aconseguir la màxima comoditat i una adaptació perfecte a cada anatomia. A cada extrem del collaret, dues composicions Bunch de mides diferents decoren el motiu amb els colors de primavera de les turmalines i els diamants que la formen.

ref: PE17.B4.TU.OR

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Diamants

El diamant és un dels minerals més preuats del món, El nom deriva del grec ἀδάμας (adámas), que vol dir justament "inalterable", una de les qualitats que li donen valor, ja que és el material natural més dur que es coneix. És, amb tota probabilitat, la pedra preciosa més dotada de significació simbòlica: una joia amb diamants esdevé una peça icònica i única per al qui la rep. Jordi Rosich escull personalment els diamants per als solitaris i els anells de compromís de la col·lecció Eternal de Roosik&Co., i només utilitza diamants de fora de zones en conflicte i certificats pel GIA (Gemological Institute of America) quan són superiors a 0,25 quirats.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.

Turmalina

Les turmalines es troben en pràcticament tots els colors a la natura, des de la transparència gairebé absoluta fins el negre; tot i això, el color més apreciat en aquesta pedra és el verd, quan s'assembla al color de la maragda. Una de les característiques distintives de la turmalina és que la mateixa pedra presenta colors diferents en funció de la llum sota la qual es mira, amb una variabilitat captivadora i molt suggestiva. Per la seva gran versatilitat, Jordi Rosich treballa amb turmalines per crear una gran diversitat de joies, des d'arracades fins a penjolls i braçalets, especialment de la col·lecció Blossom.