< Tornar

Collaret Cuddle · Natural

 2.155

Fora d'estoc

> Detalls

 • Collaret fet a mà
 • Or groc de 18 ct
 • 16 Turmaliness naturals:
  • Talla Rodona
  • Color: roses i verds groguencs
  • Puresa: inclusions típiques de les turmalines naturals.
 • 5 Diamants naturals:
  • Talla Brillant
  • Color: E
  • Puresa: VVS1
 • Disponible en or rosa i or blanc sota comanda
 • Disponible en diferents combinacions de gemmes i colors.

> Descripció

COLLARET D’OR GROC, DIAMANTS I TURMALINES

En l’exclusiu collaret Blossom Bunch Essence, el concepte de collaret es redueix a la forma més essencial d’aquest tipus de joies. Una argolla que embolcalla el coll i presenta un motiu decoratiu al centre de l’escot. Jordi Rosich, creador d’aquesta peça, la realitza per encàrrec per ajustar les mides i el caient del collaret a l’anatomia particular de cada dona. Una peça excepcional que es remata amb un penjoll Bunch a cadascun dels extrems del collaret, treballat en aquest cas amb turmalines de colors cítrics i granes il·luminats pels diamants que els acompanyen.

ref: PE17.B4.TU.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Diamants

El diamant és un dels minerals més preuats del món, El nom deriva del grec ἀδάμας (adámas), que vol dir justament "inalterable", una de les qualitats que li donen valor, ja que és el material natural més dur que es coneix. És, amb tota probabilitat, la pedra preciosa més dotada de significació simbòlica: una joia amb diamants esdevé una peça icònica i única per al qui la rep. Jordi Rosich escull personalment els diamants per als solitaris i els anells de compromís de la col·lecció Eternal de Roosik&Co., i només utilitza diamants de fora de zones en conflicte i certificats pel GIA (Gemological Institute of America) quan són superiors a 0,25 quirats.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.

Turmalina

Les turmalines es troben en pràcticament tots els colors a la natura, des de la transparència gairebé absoluta fins el negre; tot i això, el color més apreciat en aquesta pedra és el verd, quan s'assembla al color de la maragda. Una de les característiques distintives de la turmalina és que la mateixa pedra presenta colors diferents en funció de la llum sota la qual es mira, amb una variabilitat captivadora i molt suggestiva. Per la seva gran versatilitat, Jordi Rosich treballa amb turmalines per crear una gran diversitat de joies, des d'arracades fins a penjolls i braçalets, especialment de la col·lecció Blossom.