< Tornar

Collaret Cuddle · Sea

 2.155

Fora d'estoc

> Detalls

 • Collaret fet a mà
 • Or blanc de 18 ct
 • 16 Topazis naturals:
  • Talla Rodona
  • Color: diferents tonalitats de blau
  • Puresa: inclusions típiques dels topazis naturals.
 • 5 Diamants naturals:
  • Talla Brillant
  • Color: E
  • Puresa: VVS1
 • Disponible en or groc i or rosa sota comanda
 • Disponible en diferents combinacions de gemmes i colors.

> Descripció

COLLARET AMB TOPAZIS I DIAMANTS EN OR BLANC

En aquesta versió del collaret Blossom Bunch Essence, Jordi Rosich ha treballat amb or blanc i topazis de diferents tonalitats de blau en combinació amb diamants. La imatge de conjunt és molt contemporània i fresca. A més, es tracta d’una peça del tot singular gràcies al concepte Essence, un collaret que resumeix l’essència del collaret, una peça de joieria ancestral, en plantejar la puresa d’una argolla que embolcalla delicadament el coll. Per aconseguir la màxima comoditat, Jordi Rosich realitza aquesta joia per encàrrec, de manera que s’adapti perfectament a la zona del coll i l’escot de cada dona i aconseguint un resultat del tot exclusiu.

 

ref: PE17.B4.TZ.OB

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Diamants

El diamant és un dels minerals més preuats del món, El nom deriva del grec ἀδάμας (adámas), que vol dir justament "inalterable", una de les qualitats que li donen valor, ja que és el material natural més dur que es coneix. És, amb tota probabilitat, la pedra preciosa més dotada de significació simbòlica: una joia amb diamants esdevé una peça icònica i única per al qui la rep. Jordi Rosich escull personalment els diamants per als solitaris i els anells de compromís de la col·lecció Eternal de Roosik&Co., i només utilitza diamants de fora de zones en conflicte i certificats pel GIA (Gemological Institute of America) quan són superiors a 0,25 quirats.

Or Blanc

L'or blanc adquireix el seu color com a resultat d'un aliatge entre l'or groc i algun metall blanc, com ara la plata, combinats en percentatges diversos; Roosik&Co. utilitza preferentment pal·ladi per aconseguir un acabat més blanc. Es tracta d'un metall molt utilitzat en la tradició joiera ja que manté les mateixes qualitats de l'or groc en quant a la facilitat per al treball de les peces. Harmonitza d'una forma molt elegant amb tot tipus de pedres, però especialment amb els diamants, raó per la qual a Roosik&Co. s'utilitza molt per a anells de compromís i solitaris, però també en penjolls i arracades, tant de la col·lecció Eternal com Blossom.

Topàs Blau

El topazi es troba en diferents coloracions -verd, groc, vermell, rosat, daurat...- i també en blau, que és sens dubte el color més popular d'aquesta pedra. Tanmateix, aquesta tonalitat és difícil de trobar: alguns dels dipòsits més importants es troben a Anglaterra (Cornwall), Escòcia i Irlanda del Nord. Es tracta d'una gemma molt dura, però cal protegir-la dels cops perquè es pot dividir amb un sol cop, igual que un diamant. Els tons de blau profund del topazi blau transmeten profunditat a les joies on s'utilitza, i tal vegada és per això que és una de les pedres preferides. A Roosik&Co. es treballa amb topazi blau en arracades, anells o penjolls.