< Tornar

Braçalet Rígid Square · Green

 1.075

> Detalls

  • Braçalet fet a mà
  • Or groc de 18 ct
  • 2 Peridots naturals:
    • Talla Maragda
    • Color: Verd groguenc
    • Inclusions típiques dels peridots naturals
  • Ideal per a combinar-la amb qualsevol peça de la col·lecció Square

> Descripció

BRAÇALET RÍGID D’OR GROC I PERIDOTS EN TALLA MARAGDA

La combinació de l’argolla polida amb les línies rectes de les gemmes naturals donen a aquesta joia un aire modern molt atractiu. L’or rígid subjecta dues gemmes en talla maragda disposades en paral·lel, deixant al descobert la part central del canell. Aquesta proposta de Roosik&Co. està especialment pensada per a una dona moderna que sap apreciar la bellesa d’una joia amb molta personalitat.

 

ref:E17.B1.P.OG

Productes relacionats

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.

Peridot

El peridot és una de les gemmes anomenades "idiocromàtiques", és a dir, que es troben sempre en un mateix i únic color a la natura, a diferència de la majoria de gemmes, que adopten colors diferents en funció de les substàncies secundàries presents al mineral. És d'un color verd llimona. Els antics egipcis l'anomenaven "la joia del sol", i l'extreien de l'illa de Zabargad, al Mar Roig; de fet, es diu que era la pedra preciosa preferida de Cleòpatra. El viu i fresc color del peridot fa que sigui una gemma idònia per a les joies de la col·lecció Blossom de Roosik&Co.