< Tornar

Arracades Square · Topazi

Col·lecció Blossom

 535

> Detalls

 • Arracades fetes a mà
 • Or blanc de 18 ct
 • 2 Topazis naturals:
  • Talla maragda
  • Pes total: 3,93 ct
  • Color: Blau intens “Swiss”
  • Puresa: inclusions típiques dels topazis naturals

> Descripció

ARRACADES AMB TOPAZIS EN OR BLANC

La talla maragda és la protagonista absoluta de la col·lecció Square de Roosik&Co. on el color aporta vivacitat i la talla, sofisticació. Les línies rectes de la gemma natural, un topazi en aquest cas, estan finament subjectades per quatre grapes gairebé imperceptibles. La delicadesa d’aquest treball realça la bellesa d’una joia que complementarà perfectament qualsevol tipus de look, gràcies a la seva gran versatilitat. Aquest disseny de Jordi Rosich per a Roosik&Co. està disponible en diferents acabats.

 

ref:AR17.B1.TZ.OB

Productes relacionats

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Blanc

L'or blanc adquireix el seu color com a resultat d'un aliatge entre l'or groc i algun metall blanc, com ara la plata, combinats en percentatges diversos; Roosik&Co. utilitza preferentment pal·ladi per aconseguir un acabat més blanc. Es tracta d'un metall molt utilitzat en la tradició joiera ja que manté les mateixes qualitats de l'or groc en quant a la facilitat per al treball de les peces. Harmonitza d'una forma molt elegant amb tot tipus de pedres, però especialment amb els diamants, raó per la qual a Roosik&Co. s'utilitza molt per a anells de compromís i solitaris, però també en penjolls i arracades, tant de la col·lecció Eternal com Blossom.

Topàs Blau

El topazi es troba en diferents coloracions -verd, groc, vermell, rosat, daurat...- i també en blau, que és sens dubte el color més popular d'aquesta pedra. Tanmateix, aquesta tonalitat és difícil de trobar: alguns dels dipòsits més importants es troben a Anglaterra (Cornwall), Escòcia i Irlanda del Nord. Es tracta d'una gemma molt dura, però cal protegir-la dels cops perquè es pot dividir amb un sol cop, igual que un diamant. Els tons de blau profund del topazi blau transmeten profunditat a les joies on s'utilitza, i tal vegada és per això que és una de les pedres preferides. A Roosik&Co. es treballa amb topazi blau en arracades, anells o penjolls.