< Tornar

Arracades Inverted Îles · Nuria Val Frecklesnur

Col·lecció Blossom

 1.750

Disponible per encàrrec (15 dies aprox.)

> Detalls

 • Arracades fetes a mà
 • Or groc de 18 ct
 • 10 Topazis naturals:
  • Talla Rodona i Talla Pera
  • Pes total: 33 ct
  • Color Blau “Sky” i “Swiss”
  • Puresa: inclusions típiques dels topazis naturals
 • Dissenyades per Nuria Val @frecklesnur i Jordi Rosich

> Descripció

ARRACADES AMB TOPAZIS D’OR GROC

Dues arracades úniques, dues illes invertides, salvatges i apassionades. La montura d’or groc, de formes ondulades i irregulars com les ones del mar, abracen les pedres precioses, 10 topazis blaus de diferents tonalitats i talles, alguns col·locats de manera invertida. La peça d’or rectangular, en una marcada línia horitzontal, aporta encara més dinamisme i potència a una joia, on la Terra i el Mar juguen a ser l’altre. Es tracta d’una peça original i de gran espectacularitat, creada a partir de la unió de dues ments inquietes i creatives, les de Nuria Val @frecklesnur i Jordi Rosich, joier i dissenyador de Roosik & Co.

Els topazis en forma de llàgrima invertida i d’aquest tamany han estat tallats exclusivament per a la creació d’aquesta joia.

Podeu saber-ne més sobre el procés de disseny i creació de la peça en el següent enllaç: Arracades Inverted Îles · Nuria Val i Jordi Rosich

 

ref: AR19.PW1.TZ.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.

Topàs Blau

El topazi es troba en diferents coloracions -verd, groc, vermell, rosat, daurat...- i també en blau, que és sens dubte el color més popular d'aquesta pedra. Tanmateix, aquesta tonalitat és difícil de trobar: alguns dels dipòsits més importants es troben a Anglaterra (Cornwall), Escòcia i Irlanda del Nord. Es tracta d'una gemma molt dura, però cal protegir-la dels cops perquè es pot dividir amb un sol cop, igual que un diamant. Els tons de blau profund del topazi blau transmeten profunditat a les joies on s'utilitza, i tal vegada és per això que és una de les pedres preferides. A Roosik&Co. es treballa amb topazi blau en arracades, anells o penjolls.