< Tornar

Arracades Bloom Slender · Quars Rosa

Col·lecció Blossom

 780

Altres models

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Arracades fetes a mà
 • Or rosa de 18 ct
 • 2 Quarsos Rosa naturals:
  • Talla Rodona
  • Pes total: 6,70 ct
  • Color Rosa
  • Impureses típiques dels quarsos roses naturals

> Descripció

ARRACADES D’OR ROSA I QUARS ROSA

Aquestes arracades de la col·lecció Blossom de Roosik & Co combinen la finor del rosa pàl·lid de la gemma natural amb l’or rosa en un disseny molt refinat capaç de combinar amb qualsevol look, tant clàssic com informal. Unes arracades que evoquen la flor del cirerer i transmeten la tendresa i el delicat tacte pròpies d’aquesta floració fugaç. Les arracades Blossom de Roosik & Co es presenten també en or blanc i groc, i estan disponibles amb altres pedres naturals, com el topazi o el quars fumat, en una diversitat que respon a la diversitat de colors de la natura que ha inspirat Jordi Rosich en la creació d’aquesta col·lecció.

També les podem treballar amb d’altres combinacions de pedres precioses i or blanc o or groc.

ref: AR16.B1.QR.OR

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.

Quars Rosa

La presència de titani, ferro o manganès és el què dóna les tonalitats que van del rosat més pàl·lid al rosa fosc i, fins i tot, el vermellós que pot presentar el quars rosa. Aquesta varietat de quars -un mineral molt comú a l'escorça terrestre-. La duresa que té el quars fa que sigui durable; la lluïssor i la diafanitat que té l'ha fet apreciat en joieria des de ben antic. Les tonalitats roses aporten connotacions de tendresa i dolçor a qualsevol joia. A Roosik&Co. el quars rosa llueix en algunes de les peces de la col·lecció Blossom.