< Tornar

Arracades Bloom Slender · Quars Fumat

Col·lecció Blossom

 780

Altres models

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Arracades fetes a mà
 • Or rosa de 18 ct
 • 2 Quars Fumat natural:
  • Talla Rosa d’Holanda
  • Pes total: 6,70 ct aprox.
  • Color Marró Fumat
  • Impureses típiques dels quarsos fumats naturals

> Descripció

ARRACADES D’OR ROSA I QUARS FUMAT

Una bella combinació de materials fa que aquestes arracades de la col·lecció Blossom de Roosik & Co, siguin un complement que agradarà tant a una dona d’estil clàssic com a una d’estil més contemporani. La muntura en or rosa acompanya d’una forma molt dolça la pedra de quars fumat, un color molt elegant i sofisticat, que conjunta amb un gran nombre de colors diferents: tota la gamma dels marrons, però també els ocres, els vermells foscos, els verds oliva… una característica que les fa molt versàtils a l’hora de lluir-les.

Les trobareu amb d’altres combinacions de pedres precioses i d’or.

ref: AR16.B1.QF.OR

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.

Quars Fumat

Els elegants i sobris tons fumats del marró o grisós són els que caracteritzen el quars fumat, una varietat de quars -un dels minerals més abundants a l'escorça terrestre-. Entre els usos històrics d'aquesta gemma, resulta curiós saber que els tradicionals kilts escocesos es tancaven amb agulles adornades amb quars fumat. De fet, l'ús en joieria és relativament recent, per bé que es tracta d'una gemma que té moltes possibilitats i pot aportar refinament i sofisticació a qualsevol joia, com en alguns conjunt d'arracades i braçalet de la col·lecció Blossom de Roosik&Co.