< Tornar

Arracades Blossik · Sàfir Groc

Col·lecció Blossom

 950

Altres models

> Detalls

 • Joia feta a mà
 • Or groc de 18 ct
 • 2 Citrins natural:
  • Talla Heptagonal (exclusiva de Roosik&C0)
  • Pes total: 2,30 ct
  • Color groc
  • Puresa “Clean”
 • 10 Safirs grocs natural:
  • Talla Brillant
  • Pes total: 0,63 ct
  • Color groc intens
  • Puresa “Clean”
 • Disponible amb d’altres combinacions de gemmes: roses, blaves i verdes
 • Ideal per a combinar-la amb anells o penjolls del mateix model

> Descripció

ARRACADES DOBLES LLARGUES AMB SÀFIR GROC I CITRÍ  EN OR GROC

En aquest cas, Jordi Rosich -joier, clavador, gemmòleg i dissenyador de Roosik&Co-, combina dos Citrins grocs heptagonals amb deu sàfirs grocs d’un color intens. El resultat és una joia de contrast únic i molt especial. Aquestes arracades són, a més, dues en una. Durant el dia o en ocasions informals poden lluir només amb la peça heptagonal, i, en looks més sofisticats, nocturns o festius, s’hi afegeix la peça florida amb els sàfirs grocs. En aquestes arracades de disseny exclusiu de Jordi Rosich per a Roosik&Co, el citrí llueix en talla heptagonal, una talla exclusiva de Roosik&Co, que aporta una reflexió de la llum única i molt bella a la gemma. Disponible amb d’altres combinacions d’or i pedres precioses.

Ref: AR18.B3.C.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Citrí

Del francès citron, que vol dir llimona, el citrí és una gemma de color groc de la família del quars. Pot adquirir un ampli registre de tonalitats, des d'un groc molt pàl·lid fins a colors com el cafè ataronjat i fins i tot els daurats; així com talles molt diverses. A Roosik&Co. s'utilitza sobretot en la col·lecció Blossom, on els seus tons groguens aporten frescor i vivacitat a les joies. A l'Antiguitat s'associava al planeta Mercuri, i a l'Edat Mitja es considerava el citrí com un talismà contra els problemes de la pell; avui és una pedra vinculada a l'èxit i la prosperitat.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.

Sàfir

El blau intens és el color que més habitualment s'associa al safir, tot i que aquesta pedra preciosa també pot adquirir colors vermellosos i groguencs. És el mineral més dur després del diamant, i juntament amb el diamant, el robí i la maragda, és una de les quatre pedres precioses més importants del món. La intensitat del color blau vellutat que té cada pedra és el que defineix el valor d'un safir. Alguns han esdevingut llegendaris, com l'Estrella de la Índia, un safir descobert a Sri Lanka fa 300 anys, robat i posteriorment recuperat del Museu Americà d'Història Natural. El carisma d'aquesta pedra fa que Jordi Rosich l'utilitzi per a joies d'alt contingut simbòlic, com les de la col·lecció Eternal.