< Tornar

Arracades Teardrop · Rose

Col·lecció Blossom

 2.280

> Detalls

 • Arracades fetes a mà
 • Or groc de 18 ct
 • 4 Quars Rosa naturals:
  • Talla Damero
  • Pes total: 28 ct
  • Color: Rosa clar
  • Puresa “Clean”
 • 30 Diamants naturals:
  • Talla Brillant
  • Pes total: 0,60 ct
  • Color: E
  • Puresa: VVS1

> Descripció

ARRACADES AMB QUARS ROSA I DIAMANTS EN OR GROC

La combinació harmònica entre els materials d’aquesta joia aconsegueixen un conjunt que no deixa indiferent. La muntura d’or groc és la base per presentar un botó i una llàgrima d’un bonic color rosat clar de la pedra natural, que respon a l’esquema clàssic de Teardrop. Un rosari de diamants endolceix la peça: disposats als extrems superior i inferior de l’arracada i al nexe que uneix botó i llàgrima, aporten, a més, brillantor i refinament a una joia de somni. La tènue i discreta coloració del quars rosa utilitzat fan que aquestes arracades puguin complementar bé qualsevol tipus de look, on sempre seran un punt d’atracció indiscutible.

 

ref:AR16.U2

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Diamants

El diamant és un dels minerals més preuats del món, El nom deriva del grec ἀδάμας (adámas), que vol dir justament "inalterable", una de les qualitats que li donen valor, ja que és el material natural més dur que es coneix. És, amb tota probabilitat, la pedra preciosa més dotada de significació simbòlica: una joia amb diamants esdevé una peça icònica i única per al qui la rep. Jordi Rosich escull personalment els diamants per als solitaris i els anells de compromís de la col·lecció Eternal de Roosik&Co., i només utilitza diamants de fora de zones en conflicte i certificats pel GIA (Gemological Institute of America) quan són superiors a 0,25 quirats.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.

Quars Rosa

La presència de titani, ferro o manganès és el què dóna les tonalitats que van del rosat més pàl·lid al rosa fosc i, fins i tot, el vermellós que pot presentar el quars rosa. Aquesta varietat de quars -un mineral molt comú a l'escorça terrestre-. La duresa que té el quars fa que sigui durable; la lluïssor i la diafanitat que té l'ha fet apreciat en joieria des de ben antic. Les tonalitats roses aporten connotacions de tendresa i dolçor a qualsevol joia. A Roosik&Co. el quars rosa llueix en algunes de les peces de la col·lecció Blossom.