< Tornar

Arracades Bloom Slender · Topazi

Col·lecció Blossom

 780

Altres models

> Detalls

 • Arracades fetes a mà
 • Or blanc de 18 ct
 • 2 topazis naturals:
  • Talla Rosa d’Holanda
  • Pes total: 7 ct apròx.
  • Color “Sky” blau clar
  • Puresa: inclusions típiques dels topazis naturals

> Descripció

ARRACADES D’OR BLANC I TOPAZIS

Unes arracades que semblen gotes de rosada al matí. O gotes d’aigua de pluja en una tarda de primavera. Dos topazis d’un blau transparent abraçats per la delicadesa de l’or blanc fan una joia subtil i molt fina que poden ser un complement de tendència en un moment determinat, però també una joia molt combinable amb tota classe de looks. Aquestes arracades també estan disponibles amb muntura d’or groc i d’or rosa i pertanyen a la col·lecció Blossom de Jordi Rosich, una sèrie en què les gemmes de colors són les protagonistes.

S’ofereixen en d’altres combinacions de pedres precioses i en or rosa o or groc.

ref: AR16.B1.TZ.SK.OB

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Blanc

L'or blanc adquireix el seu color com a resultat d'un aliatge entre l'or groc i algun metall blanc, com ara la plata, combinats en percentatges diversos; Roosik&Co. utilitza preferentment pal·ladi per aconseguir un acabat més blanc. Es tracta d'un metall molt utilitzat en la tradició joiera ja que manté les mateixes qualitats de l'or groc en quant a la facilitat per al treball de les peces. Harmonitza d'una forma molt elegant amb tot tipus de pedres, però especialment amb els diamants, raó per la qual a Roosik&Co. s'utilitza molt per a anells de compromís i solitaris, però també en penjolls i arracades, tant de la col·lecció Eternal com Blossom.

Topàs Blau

El topazi es troba en diferents coloracions -verd, groc, vermell, rosat, daurat...- i també en blau, que és sens dubte el color més popular d'aquesta pedra. Tanmateix, aquesta tonalitat és difícil de trobar: alguns dels dipòsits més importants es troben a Anglaterra (Cornwall), Escòcia i Irlanda del Nord. Es tracta d'una gemma molt dura, però cal protegir-la dels cops perquè es pot dividir amb un sol cop, igual que un diamant. Els tons de blau profund del topazi blau transmeten profunditat a les joies on s'utilitza, i tal vegada és per això que és una de les pedres preferides. A Roosik&Co. es treballa amb topazi blau en arracades, anells o penjolls.