< Tornar

Arracades Teardrop · Sea

Col·lecció Blossom

 1.155

1 en estoc

> Detalls

 • Arracades fetes a mà
 • Or blanc de 18 ct
 • 4 Topazis naturals:
  • Talla  Damero
  • Pes total: 28 ct
  • Color: London Blue
  • Puresa “Clean”
 • 8 Diamants naturals:
  • Talla Brillant
  • Pes total: 0,16 ct
  • Color: E
  • Puresa: VVS1

> Descripció

ARRACADES D’OR BLANC, DIAMANTS I TOPAZI

La profunditat del color blau dels topazis d’aquestes arracades de la col·lecció Blossom de Roosik&Co. faran que siguin un complement de gran atractiu amb un vestit de còctel, però que llueixin igualment amb uns texans de tendència. El disseny respon a l’esquema de la sèrie Teardrop plantejat per Jordi Rosich en el marc de la col·lecció Blossom: botó i llàgrima es treballen amb la pedra preciosa, i es posen en relació a través d’una muntura d’or blanc decorada amb diamants. En aquesta peça, la muntura s’ha reduït al mínim per posar de relleu la bellesa de les pedres, i el conjunt més minimalista que en altres joies d’aquesta mateixa col·lecció.

 

ref: AR16.B3.TSW.OB

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Diamants

El diamant és un dels minerals més preuats del món, El nom deriva del grec ἀδάμας (adámas), que vol dir justament "inalterable", una de les qualitats que li donen valor, ja que és el material natural més dur que es coneix. És, amb tota probabilitat, la pedra preciosa més dotada de significació simbòlica: una joia amb diamants esdevé una peça icònica i única per al qui la rep. Jordi Rosich escull personalment els diamants per als solitaris i els anells de compromís de la col·lecció Eternal de Roosik&Co., i només utilitza diamants de fora de zones en conflicte i certificats pel GIA (Gemological Institute of America) quan són superiors a 0,25 quirats.

Or Blanc

L'or blanc adquireix el seu color com a resultat d'un aliatge entre l'or groc i algun metall blanc, com ara la plata, combinats en percentatges diversos; Roosik&Co. utilitza preferentment pal·ladi per aconseguir un acabat més blanc. Es tracta d'un metall molt utilitzat en la tradició joiera ja que manté les mateixes qualitats de l'or groc en quant a la facilitat per al treball de les peces. Harmonitza d'una forma molt elegant amb tot tipus de pedres, però especialment amb els diamants, raó per la qual a Roosik&Co. s'utilitza molt per a anells de compromís i solitaris, però també en penjolls i arracades, tant de la col·lecció Eternal com Blossom.

Topàs Blau

El topazi es troba en diferents coloracions -verd, groc, vermell, rosat, daurat...- i també en blau, que és sens dubte el color més popular d'aquesta pedra. Tanmateix, aquesta tonalitat és difícil de trobar: alguns dels dipòsits més importants es troben a Anglaterra (Cornwall), Escòcia i Irlanda del Nord. Es tracta d'una gemma molt dura, però cal protegir-la dels cops perquè es pot dividir amb un sol cop, igual que un diamant. Els tons de blau profund del topazi blau transmeten profunditat a les joies on s'utilitza, i tal vegada és per això que és una de les pedres preferides. A Roosik&Co. es treballa amb topazi blau en arracades, anells o penjolls.

contact us
Tens dubtes?