< Tornar

Arracades Prominence

 9.470

Disponible per encàrrec (15 dies aprox.)

> Detalls

  • Arracada feta a mà
  • Or rosa de 18 ct
  • 2 Topazis imperials
  • 2 Tsavorites verdes
  • 44 Safirs roses

> Descripció

ARRACADES D’OR ROSA AMB TOPAZI IMPERIAL, SAFIR ROSA I TSAVORITA VERDA NATURALS

Una de les joies estrella de la col·lecció Blossom de Roosik&Co. són aquestes arracades de la sèrie Teardrop en què Jordi Rosich ha buscat la combinació entre diverses pedres precioses, totes naturals: el Topazi imperial protagonitza la peça en ocupar el botó i la llàgrima de l’arracada, que s’acompanya amb un rosari de gemmes tot voltant, en què es combina el mateix topazi imperial, el safir rosa i la tsavorita verda -aquesta darrera accentua el nexe d’unió entre les dues parts de l’arracada amb la vivacitat del seu color-. Unes arracades per robar el cor de qualsevol dona, extremades, seductores i fascinants.

 

ref:AR16.U7

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.

Sàfir

El blau intens és el color que més habitualment s'associa al safir, tot i que aquesta pedra preciosa també pot adquirir colors vermellosos i groguencs. És el mineral més dur després del diamant, i juntament amb el diamant, el robí i la maragda, és una de les quatre pedres precioses més importants del món. La intensitat del color blau vellutat que té cada pedra és el que defineix el valor d'un safir. Alguns han esdevingut llegendaris, com l'Estrella de la Índia, un safir descobert a Sri Lanka fa 300 anys, robat i posteriorment recuperat del Museu Americà d'Història Natural. El carisma d'aquesta pedra fa que Jordi Rosich l'utilitzi per a joies d'alt contingut simbòlic, com les de la col·lecció Eternal.

Topàs Imperial

Considerat com una de les grans pedres precioses, el topazi deu el nom a una illa del Mar Roig anomenada així, on, tanmateix, hi ha dipòsits d'olivina i no de topazi. Tot i que pot adoptar molts colors diferents -verd, blau, groc, vermell, rosat...-, un dels tons més reconeguts en joieria és el marronós o daurat, anomenat aleshores "Topazi imperial", relativament escàs i molt apreciat. És una de les grans gemmes amb què treballa Jordi Rosich, que els reserva per a joies que emocionen per la seva bellesa, ja sigui en solitari o en combinació amb altres pedres de colors per formar conjunts de gran harmonia.