< Tornar

Arracades Rose · Tanzania

Guia de TallesTens dubtes?

> Descripció

ARRACADES AMB TANZANITA I DIAMANTS EN OR BLANC

Un rosari de 32 diamants posa de relleu la intensitat de la tanzanita en aquestes arracades de la col·lecció Eternal de Roosik&Co. El blau profund de la gemma natural de 3,53 quirats estableix un diàleg de contrastos amb la lluminositat dels diamants, 32 pedres que sumen un total de 0,64 quirats, color E, puresa de grau Vvs i triple excel·lència (talla, simetria i poliment). Una joia amb un disseny discret que no passarà desapercebuda gràcies a l’extraordinària qualitat de les pedres. Combinen molt bé amb l’anell Eternal d’or blanc, tanzanita i diamants, i lluiran especialment en dur-les amb un vestit de còctel o de nit.

 

ref:AR16.U8

Productes relacionats

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Diamants

El diamant és un dels minerals més preuats del món, El nom deriva del grec ἀδάμας (adámas), que vol dir justament "inalterable", una de les qualitats que li donen valor, ja que és el material natural més dur que es coneix. És, amb tota probabilitat, la pedra preciosa més dotada de significació simbòlica: una joia amb diamants esdevé una peça icònica i única per al qui la rep. Jordi Rosich escull personalment els diamants per als solitaris i els anells de compromís de la col·lecció Eternal de Roosik&Co., i només utilitza diamants de fora de zones en conflicte i certificats pel GIA (Gemological Institute of America) quan són superiors a 0,25 quirats.

Or Blanc

L'or blanc adquireix el seu color com a resultat d'un aliatge entre l'or groc i algun metall blanc, com ara la plata, combinats en percentatges diversos; Roosik&Co. utilitza preferentment pal·ladi per aconseguir un acabat més blanc. Es tracta d'un metall molt utilitzat en la tradició joiera ja que manté les mateixes qualitats de l'or groc en quant a la facilitat per al treball de les peces. Harmonitza d'una forma molt elegant amb tot tipus de pedres, però especialment amb els diamants, raó per la qual a Roosik&Co. s'utilitza molt per a anells de compromís i solitaris, però també en penjolls i arracades, tant de la col·lecció Eternal com Blossom.

Tanzanita

Descobert al nord de Tanzània l'any 1967, aquest mineral de tonalitats que van del blau al violeta i el borgonya, és una gemma molt escassa que només es troba als vessants del Kilimanjaro, l'únic jaciment conegut a l'actualitat. Una de les tanzanites més famoses del món és l'anomenada "Reina del Kilimanjaro", una pedra encastada en una preciosa tiara que forma part de la col·lecció privada de Michael Scott, primer director executiu de la multinacional Apple. A Roosik&Co. les tanzanites tenen un lloc en el disseny de joies molt exclusives, com alguns collarets o arracades de la col·lecció Eternal.