< Tornar

Arracades Square · Granat

Col·lecció Blossom

 535

> Detalls

 • Arracades fetes a mà
 • Or rosa de 18 ct
 • 2 granats naturals:
  • Talla maragda
  • Pes total: 3,93 ct
  • Color: vermell intens
  • Puresa: inclusions típiques dels granats naturals

> Descripció

ARRACADES D’OR ROSA I GRANAT VERMELL 

La talla maragda és la protagonista absoluta de la col·lecció Square de Roosik&Co. on el color aporta vivacitat i la talla, sofisticació. Les línies rectes de la gemma natural, un granat en aquest cas, estan finament subjectades per quatre grapes gairebé imperceptibles. La delicadesa d’aquest treball realça la bellesa d’una joia que complementarà perfectament qualsevol tipus de look, gràcies a la seva gran versatilitat. Aquest disseny de Jordi Rosich per a Roosik&Co. està disponible en diferents acabats.

 

ref:AR17.B1.G.OR

Productes relacionats

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Granat

Per bé que el granat es pot trobar en gran varietat de colors -groc, taronja, cafè, negre, etc.-, és el color de roig robí el què ha donat més popularitat a aquesta gemma, que va estar terriblement de moda durant els segles XVIII i XIX a Europa -protagonitza moltes joies d'època victoriana-. Utilitzada com a pedra preciosa des de l'Edat del Bronze, és una pedra que pot durar molt de temps gràcies a la seva duresa, que permet, alhora, que es pugui tallar en una gran diversitat de formes. El viu color que presenta convida a utilitzar-lo en joies de tendència, com les creades per Jordi Rosich en la seva col·lecció Blossom.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.