< Tornar

Arracades Bud · Sky

Col·lecció Blossom

 690

> Detalls

 • Arracades fetes a mà
 • Or blanc de 18 ct
 • 2 Topazis:
  • Talla Oval
  • Pes total: 3, 40 ct
  • Color: blau cel “Sky”
  • Puresa: impureses típiques dels topazis naturals

> Descripció

ARRACADES BLOSSOM BUD D’OR BLANC I TOPAZI

El model Blossom Bud és el model més essencial d’aquesta col·lecció de tendència de Roosik&Co. Amb una muntura d’or blanc combinada amb topazis, Jordi Rosich aporta amb aquest disseny una joia molt portable i de gran versatilitat, que pot lluir-se de forma ocasional però també pot ser el comodí perfecte per a un amplíssim ventall de looks. Les arracades Blossom Bud estan disponibles en altres combinacions, amb muntures d’or blanc, groc i rosa així com altres pedres de colors. Totes les pedres precioses de Roosik&Co. són gemmes naturals.

 

ref: AR16.B3.TSK.OB

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Blanc

L'or blanc adquireix el seu color com a resultat d'un aliatge entre l'or groc i algun metall blanc, com ara la plata, combinats en percentatges diversos; Roosik&Co. utilitza preferentment pal·ladi per aconseguir un acabat més blanc. Es tracta d'un metall molt utilitzat en la tradició joiera ja que manté les mateixes qualitats de l'or groc en quant a la facilitat per al treball de les peces. Harmonitza d'una forma molt elegant amb tot tipus de pedres, però especialment amb els diamants, raó per la qual a Roosik&Co. s'utilitza molt per a anells de compromís i solitaris, però també en penjolls i arracades, tant de la col·lecció Eternal com Blossom.

Topàs Blau

El topazi es troba en diferents coloracions -verd, groc, vermell, rosat, daurat...- i també en blau, que és sens dubte el color més popular d'aquesta pedra. Tanmateix, aquesta tonalitat és difícil de trobar: alguns dels dipòsits més importants es troben a Anglaterra (Cornwall), Escòcia i Irlanda del Nord. Es tracta d'una gemma molt dura, però cal protegir-la dels cops perquè es pot dividir amb un sol cop, igual que un diamant. Els tons de blau profund del topazi blau transmeten profunditat a les joies on s'utilitza, i tal vegada és per això que és una de les pedres preferides. A Roosik&Co. es treballa amb topazi blau en arracades, anells o penjolls.