< Tornar

Criolles Bunch · Nature

Col·lecció Blossom

 775

> Detalls

  • Arracades fetes a mà
  • Or rosa de 18 ct
  • 16 safirs naturals:
    • Talla brillant
    • Color: Verd
    • Puresa: Clean

> Descripció

ARRACADES D’ARO D’OR ROSA AMB SAFIRS VERDS

El motiu central de la sèrie Bunch, en el marc de la col·lecció Blossom Roosik&Co., està format per un penjoll de safirs, una pedra que es troba en diferents coloracions a la natura. En aquestes criolles, Jordi Rosich ha seleccionat una sèrie de vuit safirs en diferents mides i en diferents tonalitats del verd, que composen una agrupació aplicada sobre l’argolla de la criolla, treballada en or rosa. Una tanca posterior aporta un plus de seguretat a aquesta arracada que tan fresca i actual.

 

ref: AR17.B4.SV.OR

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.

Sàfir

El blau intens és el color que més habitualment s'associa al safir, tot i que aquesta pedra preciosa també pot adquirir colors vermellosos i groguencs. És el mineral més dur després del diamant, i juntament amb el diamant, el robí i la maragda, és una de les quatre pedres precioses més importants del món. La intensitat del color blau vellutat que té cada pedra és el que defineix el valor d'un safir. Alguns han esdevingut llegendaris, com l'Estrella de la Índia, un safir descobert a Sri Lanka fa 300 anys, robat i posteriorment recuperat del Museu Americà d'Història Natural. El carisma d'aquesta pedra fa que Jordi Rosich l'utilitzi per a joies d'alt contingut simbòlic, com les de la col·lecció Eternal.