< Tornar

Arracades Square · Citrí

Col·lecció Blossom

 510

> Detalls

 • Arracades fetes a mà
 • Or blanc de 18 ct
 • 2 Citrins naturals:
  • Talla maragda
  • Pes total: 3,93 ct
  • Color: Groc brandy
  • Puresa: inclusions típiques dels Citrins naturals

> Descripció

ARRACADES AMB CITRÍ EN OR GROC

La talla maragda és la protagonista absoluta de la col·lecció Square de Roosik&Co. on el color aporta vivacitat i la talla, sofisticació. Les línies rectes de la gemma natural, un citrí en aquest cas, estan finament subjectades per quatre grapes gairebé imperceptibles. La delicadesa d’aquest treball realça la bellesa d’una joia que complementarà perfectament qualsevol tipus de look, gràcies a la seva gran versatilitat. Aquest disseny de Jordi Rosich per a Roosik&Co. està disponible en diferents acabats.

 

ref:AR17.B1.CI.OG

Productes relacionats

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Citrí

Del francès citron, que vol dir llimona, el citrí és una gemma de color groc de la família del quars. Pot adquirir un ampli registre de tonalitats, des d'un groc molt pàl·lid fins a colors com el cafè ataronjat i fins i tot els daurats; així com talles molt diverses. A Roosik&Co. s'utilitza sobretot en la col·lecció Blossom, on els seus tons groguens aporten frescor i vivacitat a les joies. A l'Antiguitat s'associava al planeta Mercuri, i a l'Edat Mitja es considerava el citrí com un talismà contra els problemes de la pell; avui és una pedra vinculada a l'èxit i la prosperitat.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.