< Tornar

Arracades One · Or Groc

Col·lecció Heptasik

 295

> Detalls

  • Arracades fetes a mà
  • Or groc de 18 ct
  • Diàmetre Heptàgon: 9mm
  • Disponibles en or rosa i or blanc

> Descripció

ARRACADES D’OR GROC AMB MOTIU HEPTÀGON 

La simplicitat de l’Heptàgon, figura que identifica corporativament la marca Roosik & Co, és la protagonista absoluta de les arracades Heptasik d’or groc. La col·lecció Heptasik, creada per Jordi Rosich (joier, clavador, gemmòleg i dissenyador de la marca), evoca el minimalisme dels plantejaments que l’escola Bauhaus va aportar al disseny del segle XX. La línia pura de la figura geomètrica i el treball en metall, sense ornaments afegits, ressalta la bellesa de les formes en unes arracades que es poden combinar amb qualsevol dels penjolls Heptasik i amb els anells heptagonals d’aquesta mateixa col·lecció.

 

ref: AR16.H4.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.