< Tornar

Arracades Dame Slender

Col·lecció Blossom

 1.655

1 en estoc

> Descripció

ARRACADES BLOSSOM TEARDROP D’OR ROSA I TURMALINA NATURAL

En aquestes arracades, Jordi Rosich -joier, clavador i gemmòleg i dissenyador de Roosik&Co.- es cenyeix estrictament a la forma Teardrop, que dóna nom a aquesta sèrie de la col·lecció Blossom. El botó i la llàgrima es treballen amb turmalines naturals d’un rosa pujat, i la muntura, plantejada en or rosa, uneix amb discreció les dues pedres. Una nota de color alegre i viva que posarà el toc d’atreviment a un look informal, tot i que també pot acompanyar amb distinció una proposta de vestir clàssica que estigui en harmonia amb el color de les gemmes naturals amb què s’ha treballat aquesta joia.

 

ref:AR16.U5

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.

Turmalina

Les turmalines es troben en pràcticament tots els colors a la natura, des de la transparència gairebé absoluta fins el negre; tot i això, el color més apreciat en aquesta pedra és el verd, quan s'assembla al color de la maragda. Una de les característiques distintives de la turmalina és que la mateixa pedra presenta colors diferents en funció de la llum sota la qual es mira, amb una variabilitat captivadora i molt suggestiva. Per la seva gran versatilitat, Jordi Rosich treballa amb turmalines per crear una gran diversitat de joies, des d'arracades fins a penjolls i braçalets, especialment de la col·lecció Blossom.

contact us
Tens dubtes?