< Tornar

Arracades Bud · Granat

Col·lecció Blossom

 600

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Arracades fetes a mà
 • Or rosa de 18 ct
 • 2 Granats:
  • Talla Oval
  • Pes total: 3, 40 ct
  • Color: vermell intens
  • Puresa: impureses típiques dels granats naturals

> Descripció

ARRACADES AMB GRANAT D’OR ROSA

Unes arracades de la col·lecció Blossom que formarà un conjunt de gran bellesa en lluir-se juntament amb la sèrie d’anells Blossom Bud. Roosik&Co. proposa en aquest cas una combinació d’or rosa i granat. El penetrant color de la gemma s’acompanya sense estridències amb l’or rosa. Aquest disseny contingut dóna a les arracades Blossom Bud una gran versatilitat que fa que siguin adequades tant en looks formals com casual. La possibilitat de customitzar aquesta sèrie, amb el tipus d’or i pedra preciosa que es prefereixi, obra possibilitats infinites per aconseguir la joia ideal per a cada cas.

 

ref:AR16.B3.G.OR

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Granat

Per bé que el granat es pot trobar en gran varietat de colors -groc, taronja, cafè, negre, etc.-, és el color de roig robí el què ha donat més popularitat a aquesta gemma, que va estar terriblement de moda durant els segles XVIII i XIX a Europa -protagonitza moltes joies d'època victoriana-. Utilitzada com a pedra preciosa des de l'Edat del Bronze, és una pedra que pot durar molt de temps gràcies a la seva duresa, que permet, alhora, que es pugui tallar en una gran diversitat de formes. El viu color que presenta convida a utilitzar-lo en joies de tendència, com les creades per Jordi Rosich en la seva col·lecció Blossom.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.