< Tornar

Arracada One Diamond · Duet

 395

Altres models

> Detalls

 • Arracades fetes a mà
 • Or groc de 18 ct
 • Tamany: L
 • 1 sola arracada
 • 6 Diamants naturals:
  • Talla brillant
  • Pes total: 0,06 ct
  • Color E
  • Puresa VVS1
  • Triple excel·lència (talla, simetria i poliment)

> Descripció

ARRACADA D’ARO D’OR I DIAMANTS EN HEPTÀGON

Les arracades d’aro són una de les peces emblema de tot joier. És una joia bàsica que complementa qualsevol look i mai passa de moda. Les arracades d’aro de Jordi Rosich donen una volta a aquest clàssic de la joieria i es transformen en heptàgon, la figura icònica de Roosik & Co. En aquest cas es complementen amb diamants brillants a dues de les set bandes de l’heptàgon.

Rosich les ha treballat en diferents mides S-M-L, amb o sense diamants i, fins i tot, ofereix una arracada d’aro triple. D’aquesta manera es poden combinar diferents dissenys i mides segons la personalitat de cada dona. Totes les opcions, a més, es troben en or blanc, or groc o or rosa.

Ref: AR19.H2.D2.OG.M

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Diamants

El diamant és un dels minerals més preuats del món, El nom deriva del grec ἀδάμας (adámas), que vol dir justament "inalterable", una de les qualitats que li donen valor, ja que és el material natural més dur que es coneix. És, amb tota probabilitat, la pedra preciosa més dotada de significació simbòlica: una joia amb diamants esdevé una peça icònica i única per al qui la rep. Jordi Rosich escull personalment els diamants per als solitaris i els anells de compromís de la col·lecció Eternal de Roosik&Co., i només utilitza diamants de fora de zones en conflicte i certificats pel GIA (Gemological Institute of America) quan són superiors a 0,25 quirats.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.