< Tornar

Arracada One “S” · Single

 220

Altres models

> Detalls

  • Joia feta a mà
  • Or groc de 18 ct
  • Tamany: S  (9 mm)
  • 1 sola arracada

> Descripció

1 ARRACADA D’ARO EN OR I HEPTÀGON · S

Les criolles o arracades d’aro són una de les peces emblema de tot joier: és una joia bàsica que complementa qualsevol look i mai passa de moda. Les arracades d’aro de Jordi Rosich donen una volta a aquest clàssic de la joieria i transforma els cercles en heptàgons, la figura icònica de Roosik & Co.

Rosich les ha treballat en diferents mides S, M, L, amb o sense diamants i, fins i tot, ofereix una arracada d’aro triple. D’aquesta manera es poden combinar diferents dissenys i mides segons la personalitat de cada dona. Totes les opcions, a més, es troben en or blanc, or groc o or rosa.

Ref: AR19.H2.OG.S.1

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.