< Tornar

Anell Biggie · Or Rosa

 495

Altres models

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

  • Anell fet a mà
  • Or rosa de 18 ct

> Descripció

ANELL D’OR ROSA AMB HEPTÀGON

En aquest anell, Jordi Rosich moldeja l’heptàgon perquè abraci a la perfecció el dit de la portadora. Una joia original, còmoda i molt versàtil, perfecta per a portar sola o combinada amb els anells heptagonals o les aliances de diamants en or rosa. Aquest disseny també es treballa en or groc i/o amb diamants de talla brillant a banda i banda de l’heptàgon.

 

Ref: A19.H2.OR

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.