< Tornar

Aliança Slim Brown · 0,55 ct

 1.000

Altres models

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Anell fet a mà
 • Or rosa de 18 ct
 • 37 Diamants naturals:
  • Talla Brillant
  • Pes total: 0.55ct
  • Color: marró
  • Puresa: inclusions típiques dels diamants marrons naturals
  • Triple excel·lència (talla, simetria i poliment)

> Descripció

ALIANÇA D’OR ROSA I DIAMANTS MARRONS

Una sèrie de 37 diamants marrons de 0,55 quirats se succeeix tot al volt d’aquest anell amb elegància i finesa. Com a aliança, pot oferir un maridatge perfecte amb un solitari Roosik & Co de la sèrie Eternal, i composar un conjunt summament exclusiu. El metall es treballa sempre amb formes arrodonides per aconseguir el màxim confort.

Aquest anell de compromís o de casament està disponible en or blanc, or groc i or rosa i amb diamants d’altres colors.

Altres detalls de realització:

-1,7 mm, amb diamants de 1,5 mm.

 

ref: A17.E2.B.f.1,5.OR

 

Productes relacionats

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Diamants Marrons

Tot i que el diamant marró és la forma de diamant més habitual a la natura, són força desconeguts; de fet, fins fa relativament poc temps s'utilitzaven sobretot per a finalitats industrials, i ben poc en joieria. Tanmateix, alguns dels diamants singulars més grans del món són diamants marrons, com ara l'Estrella del Sud, el Jubileu d'Or -considerat el diamant tallat més gran del món en l'actualitat-, l'Icomparable o el Lesotho III -que va pertànyer a Jackie Kennedy-. La singularitat d'aquesta pedra preciosa fa que Jordi Rosich l'empri especialment en joies molt personals de la col·lecció Blossom.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.