< Tornar

Anell Classik Ruby · 0,50 ct

 1.980

Altres models

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Anell fet a mà
 • Or blanc de 18 ct
 • 1 Robí natural:
  • Talla Oval
  • Pes total: 0,50 ct
  • Color Vermell
  • Puresa: inclusions típiques dels robins naturals
 • 16 Diamants naturals:
  • Talla Brillant
  • Pes total: 0,46 ct
  • Color: E
  • Puresa: VVS1
  • Triple excel·lència (talla, simetria i poliment)

> Descripció

ANELL DE DIAMANTS AMB ROBÍ D’OR BLANC  

Un superb robí captiva totes les mirades en aquest anell de compromís de la sèrie Eternal de Roosik &C o. Es tracta d’un robí de 0,50 quirats, amb el magenta profund característic d’aquestes pedres precioses, que Jordi Rosich -dissenyador de Roosik & Co- ha realçat acompanyant-lo amb una sèrie de diamants que conformen una mitja aliança de gran espectacularitat. L’anell amb robí es pot realitzar amb les mateixes pedres en mides diferents, per ajustar-se al gust de la persona que l’ha de dur.

 

ref: A17.E3.R.D.OB

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Diamants

El diamant és un dels minerals més preuats del món, El nom deriva del grec ἀδάμας (adámas), que vol dir justament "inalterable", una de les qualitats que li donen valor, ja que és el material natural més dur que es coneix. És, amb tota probabilitat, la pedra preciosa més dotada de significació simbòlica: una joia amb diamants esdevé una peça icònica i única per al qui la rep. Jordi Rosich escull personalment els diamants per als solitaris i els anells de compromís de la col·lecció Eternal de Roosik&Co., i només utilitza diamants de fora de zones en conflicte i certificats pel GIA (Gemological Institute of America) quan són superiors a 0,25 quirats.

Or Blanc

L'or blanc adquireix el seu color com a resultat d'un aliatge entre l'or groc i algun metall blanc, com ara la plata, combinats en percentatges diversos; Roosik&Co. utilitza preferentment pal·ladi per aconseguir un acabat més blanc. Es tracta d'un metall molt utilitzat en la tradició joiera ja que manté les mateixes qualitats de l'or groc en quant a la facilitat per al treball de les peces. Harmonitza d'una forma molt elegant amb tot tipus de pedres, però especialment amb els diamants, raó per la qual a Roosik&Co. s'utilitza molt per a anells de compromís i solitaris, però també en penjolls i arracades, tant de la col·lecció Eternal com Blossom.

Rubí

El vermell intens és el color s’associa al robí. És el mineral més dur després del diamant, i juntament amb el diamant, el safiri la maragda, és una de les quatre pedres precioses més importants del món. La intensitat del color vermell vellutat que té cada pedra és el que defineix el valor d’un robí. El carisma d’aquesta pedra fa que Jordi Rosich l’utilitzi per a joies d’alt contingut simbòlic, com les de la col·lecció Eternal.